Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zászló a magasban
  2007-01-28 20:51:29, vasárnap
 
  Zászló a magasban

Tisztelt magyar zászlólengetők a zimankós utakon!

Szeretnék egy kevéske vigaszt nyújtani annak az embernek, akit a rendőrök előállítottak a zászlórúd helytelen hosszúsága miatt. Ennek az embernek személye ellen, vagy akárki más ellen, aki a közelükbe került akkor, elegendő bizonyíték lett volna, ha nincs rajta sapka, vagy ha van rajtra sapka. Ezeknek teljesen mindegy. Ezeknek csak a fenyegetés példájának felmutatása fontos, majd intézkedésük szétkürtölése.

Az üzenet ezektől úgy szól, hogy (már engedelmet kérek!): "Kussolj magyar!".

Az a fajta önmegvalósítási kényszerképzetük, hogy minél több tüntető ellen intézkednek, ők annál jobb színben fognak feltűnni morzsaadóik előtt. Azt azért jó ha tudják ezek az intézkedők, hogy szerencséjükre nincs még elég éhes száj. Ez a gondolat nem új, ám annál igazabb, izgalmasabb.

Majd amikor tömegek lesznek éhesek, végletekig nélkülözők, akkor elszakad az a bizonyos cérna. Hatalmas lendületet fog adni az éhes talpasoknak az élet kegyetlensége, s maguk legalább olyan kegyetlenekké válnak, mint velük szemben ezek tették.

Az a különbség, hogy amikor az éhség vezeti utcára az országban mindenhol az embereket, ezek, hála az égnek nagyon kevesen lesznek a tiltakozók megfékezésére. S van-e értelme bármit is megfékezni, amikor az éhező tüntetőknek nem lesz mit veszteni? Mostanság csupán a legelszántabb tüntetők jelennek meg az utcákon. Hideg van. Hideg van a lelkekben is. Azonban az első számla, ami felkorbácsolja majd az indulatokat, hamarosan a vacsoraasztalra kerül. Sunyin, szótlanul ott fekszenek majd a kíméletlen számok a tányér mellett. Az emberek majd nézik, és nem merik elhinni. Az emberek emlékezni fognak arra, amikor tüntetők igyekeztek felhívni figyelmüket a veszélyre. Ez a közvetlen veszély a pénztelenítés agresszióval hágatva. Az eredmény a közvetlen és tömeges életveszély, és az adóságtenger, akár a ragály.

Az eredmény a pőre polgár, akiről ezek azt hiszik, így már majd bármit tehetnek véle. Helytelen elgondolás ez, mert aki ilyen mértékben megalázza és meggyalázza szülő nemzetét, az nem lehet magyar ember. Annak nem engedheti meg a Haza ezt az állampolgárságot birtokolni.

Lelke, tudata semmilyen formában, semmilyen szinten véletlenül sem kapcsolódik a magyar szóhoz. S mert lelkük, szellemük idegenné vált e Hazában, hamarosan kitelik a becsületük rendre. A helyük is ki fog hűlni, mire ráébrednek, ők már nem vezetik az országot . A kezelő elmeorvos, vagy a foglár lesz a mindennapi társaságuk.

Fegyveres kiszolgálóik hajlongva könyörögnek majd abban a reményben, hogy őket, mint állítólagos szakembereket megtartja helyükön az éhezők hada. Ezt a hibát ebben az országban már egyszer elkövették. A visító patkányokat, akik állítólag szakértők voltak, a helyükön hagyták. Hiszen akkor úgymond működésképtelenné válhat az ország közigazgatása. Ez a szerencsétlen magyar pedig elhitte ezt a végtelenül aljas megtévesztést. Ezt a hibát többször nem szabad elkövetni!

Tovább megyek. Amikor az úgynevezett rendszerváltás zajlott, hiába kértük, hogy borogassák ki minden potentát összes fiókját, az utolsó kicsike sajtcédulákból is kirakva a teljes csőd rémképét. Azt a teljes képet kellett volna darabokból összeilleszteni, hogy ki kinek mennyivel tartozik, milyen érdektől vezetve.

Mindez a múlté. A hiba emléke él. Az a hiba vezetett oda, amiben most dőzsölnek a kevesek, meg amitől éheznek egyre többen és többen és többen....

Ezek a kevesek által végletekig diktatúrizált vörös hordaivadékok a végidők kaszásaiként tűnnek fel. Lépteik nyomán sírgödrök nyílnak. Vigyorogva visszanéznek, forintkaszájukkal belerántanak, akit csak tudnak. Még el sem temetik áldozataikat. Az országot teletapossák lúdtalpaikkal sírgödörré. Aki nem hajlandó önkezével földet húzni saját fejére, azt gumibottal, viperával, könnygázzal, és mindenféle elmés trükkel kényszerítik rá.

Kompországból hantország. Ezeknek és verőlegényeiknek, meg a gyorsított eljárásokat színpadra állítóknak ez kell. A hantokkal nincs gond. A hantok alatt csend honol. Keveseknek marad majd elegendő privatizálható préda a köz, s immár magánvagyonból. Ezeknek van benne gyakorlatuk. Nekik ne volna gyakorlatuk?

Gyakorlottak abban, hóhérfajzatokat miként lehet és kell mások ősi jussába tuszkolni. Gyakorlatuk van abban is, hogy aki az országos prédajárásuknak megpróbál ellenállni, azt bármilyen indokkal képesek törvény elé botozni. Nem baj, ha ezután a bíró elé pofozott ember ártatlannak bizonyul. Eztán mindig igazolnia kell majd, hogy ártatlan, főleg, ha munkát akar vállalni. Persze a multik meg a szálláscsinálóik az ilyen szerencsétlent azonnal páros lábbal kilökik az utcára. Van valami a füle mögött, suttogják, előtte pedig nyálasan sajnálkoznak.

Így működnek a dolgok, ha ezek vannak hatalmon. Ez tény! De még akkor is nagy a szájuk, ha leginkább hallgatniuk kellene. Mintha akkor volna a legerősebb a hangjuk mindig, amikor nem kéne.

Nem nyugszanak ezek? Még mindig nem nyugszanak? Meddig még? Valahol mindig kötekedni kell? Van rajta sapka vagy nincs. Most éppen hosszúnak ítélték a zászlórúd méretét, de lehet, hogy a következő alkalommal rövidnek látják majd. Mindegy. Nem nyugszanak. Elszabadították Magyarországon a féktelen gyűlöletet. Ezt önként és élvezetből tették. Ez a gyűlölet halmozódik és raktározódik a szívekben, végül túlcsordul.

Csúnya dolgokat álmodom mostanában. Engem vertek októberben, pedig csupán könnygázt kaptunk. Vakon botorkálok kolduló tálkámban csörrentve néha a filléreket, amit a fejemben maradt falövedék eltávolítására gyűjtögetek. Sortűz után bomlásnak indult elesetteket kerülgetek szerte a városban füstös falak tövén.

Reggel vacogva, verejtékesen ébredve megnyugszom, hogy mindez csak egy álom volt. Megnyugszom, hogy a szemem a helyén van. Még tudok tükörbe nézni - ezekkel ellentétben. Nincs véraláfutás az arcomon, nem verték feketére a hátam és a talpam, nem vonszoltak lefelé a pincébe lábamnál fogva. Egyszóval egyben vagyok.

Ezek azt hiszik, ennyi elég a tömegnek?

Megnyugszik a sokaság, mint egy őrjöngő elmebeteg? Nem. Nem fog megnyugodni a tömeg! Senki nem fog megnyugodni, amikor éhes. Ezek bármit szajkózhatnak, azzal nem lakatják jól az embereket. Azért nem, mert szétlopták, szétverették a pribékjeikkel az egész keservesen megszenvedett jelent. Nem kicsit, nagyon. A ma már általuk szinte mosolyogva emlegetett szinte szállóigévé vált mocskos szájú részt szándékosan kerülöm. Már most méltatlanok említésre is. Csak azért. Csak azért, mert nem maradt semmink, amit el­rend­szer­re­for­mál­hat­nak rendszeresen.

Olyan ezeknek a zsebe mind, mint egy hatalmas kvazár. Hiába mutogatják jó­pofizva, nini ez üres. Ami a közelükbe kerül, azt magukhoz vonják és többé nem eresztik, míg be nem kebelezik. A nyomukban csak a sötétség marad, a véghetetlen sötétség.

Ezek maguk a sötétség! Mindenestől.

A zászlórúddal kapcsolatban egy kopott öt plusz egyes vicc jutott eszembe.
"Sztalin elvtárs nyitott ablaka alatt nyüzsgő, kiabáló óvodás csoport haladt el. A Generalisszimuszt ez nagyon zavarta. Felállt íróasztalától, az ablakhoz lépett és becsukta az ablakot. Elvtársak ebből az esetből is messzire kivilágít Sztalin elvtárs nagylelkű, humánus szelídsége. Gondolják meg az elvtársak, le is lőhette volna őket!"

A zászló az út mentén tiszta maradt, csupán csak a rúdjából szerettek volna egy keveset metélni.

Jóéjszakát gyerekek, álmodjatok rémeket! Holnapra kelve meg fogtok nyugodni, milyen humánus rácsok között telik manapság a képi demokrácia hétköznapja.


Könnygázpest, 2007. január 27-én
Lengyel Károly

http://www.fusz.hu/node/2958

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szálláscsinálóik, kényszerképzetük, verőlegényeiknek, állampolgárságot, elszabadították, vacsoraasztalra, hóhérfajzatokat, prédajárásuknak, önmegvalósítási, összeilleszteni, szerencséjükre, magyarországon, eltávolítására, privatizálható, zászlólengetők, sajtcédulákból, magánvagyonból, rendszerváltás, szerencsétlent, felkorbácsolja, lúdtalpaikkal, pénztelenítés, kegyetlenekké, megtévesztést, szétkürtölése, szerencsétlen, szajkózhatnak, hordaivadékok, közigazgatása, diktatúrizált, megfékezésére, kegyetlensége, íróasztalától, szakembereket, kompországból, megszenvedett, zimankós utakon, kevéske vigaszt, rendőrök előállítottak, zászlórúd helytelen, embernek személye, közelükbe került, fenyegetés példájának, üzenet ezektől, éhes talpasoknak, élet kegyetlensége, éhség vezeti, országban mindenhol, égnek nagyon, tiltakozók megfékezésére, éhező tüntetőknek, legelszántabb tüntetők, Elszabadították Magyarországon, Lengyel Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Hiányzik  Boldog születésnapot a ma ünne...  Egy hatékony szolga  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Németh László tollából  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png csokor  Kövesd a cowboyt!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alázat  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Erdőn  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Leonardo da Vinci gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nagyi telefonál  Tanuld meg ezt a versemet  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A televizió nem a kultúrát kép...  Popper Péter szavai  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Albert Einstein gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Erdőn  Bounty krémes  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Lóhere  Szép estét  A másik dolog,  Mai harmónia kártyám  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Krisztinától  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Idő  Próbálj meg ...  Szép estét  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Minden harmadik...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Png lepke  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png rózsa csokor  Png férfi  Erdőn  A Megváltó szolgálatában  Makszim Gorkij gondolata  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Egy bizonyos határt  Erdőn  Akarat  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  George Gordon Lord Byron: Inez...  képre írva  Alázat  Kövesd a cowboyt!  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei... 
Bejegyzés Címkék
zimankós utakon, kevéske vigaszt, rendőrök előállítottak, zászlórúd helytelen, embernek személye, közelükbe került, fenyegetés példájának, üzenet ezektől, éhes talpasoknak, élet kegyetlensége, éhség vezeti, országban mindenhol, égnek nagyon, tiltakozók megfékezésére, éhező tüntetőknek, legelszántabb tüntetők, első számla, vacsoraasztalra kerül, kíméletlen számok, tányér mellett, emberek majd, emberek emlékezni, közvetlen veszély, pénztelenítés agresszióval, pőre polgár, állampolgárságot birtokolni, magyar szóhoz, becsületük rendre, kezelő elmeorvos, foglár lesz, mindennapi társaságuk, éhezők hada, hibát ebben, visító patkányokat, helyükön hagyták, ország közigazgatása, szerencsétlen magyar, végtelenül aljas, hibát többször, úgynevezett rendszerváltás, utolsó kicsike, teljes csőd, teljes képet, hiba emléke, kevesek által, végidők kaszásaiként, országot teletapossák, gyorsított eljárásokat, hantokkal nincs, hantok alatt, országos prédajárásuknak, ilyen szerencsétlent, füle mögött, hangjuk mindig, zászlórúd méretét, következő alkalommal, féktelen gyűlöletet, gyűlölet halmozódik, fejemben maradt, városban füstös, álom volt, pincébe lábamnál, őrjöngő elmebeteg, egész keservesen, zsebe mind, hatalmas kvazár, közelükbe kerül, nyomukban csak, sötétség marad, véghetetlen sötétség, zászlórúddal kapcsolatban, ablakhoz lépett, rúdjából szerettek, keveset metélni, képi demokrácia, szálláscsinálóik, kényszerképzetük, verőlegényeiknek, állampolgárságot, elszabadították, vacsoraasztalra, hóhérfajzatokat, prédajárásuknak, önmegvalósítási, összeilleszteni, szerencséjükre, magyarországon, eltávolítására, privatizálható, zászlólengetők, sajtcédulákból, magánvagyonból, rendszerváltás, szerencsétlent, felkorbácsolja, lúdtalpaikkal, pénztelenítés, kegyetlenekké, megtévesztést, szétkürtölése, szerencsétlen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.